Football Manager 2025 Yeni Oyun Motoruyla Beraber Gelecek

09.07.2023 17:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Sports Interactive tarafından oyunculara sunulan menajerlik spor oyunu Football Manager serisi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Ekip yaptığı açıklamayla beraber Football Manager 2024'ün gelişmiş bir sürüme sahip olacağını bunun yanı sıra Football Manager 2025'in ise yepyeni bir oyun motoruyla beraber geleceğini ve yeni nesil devrim olacağını belirti.
 
Football Manager 2025, Unity Engine oyun motoruyla geliştirilecek
 
 
 
Yeni nesil bir devrim olacağı belirtilen Football Manager 2025, Unity Engine'i kullanacak. Unity'nin Universal Render Pipeline (URP) alt yapısıyla beraber ekip farklı platformlarda daha iyi ve stabil oyun deneyimi sunabilecek. Ek olarak desteklenen tüm platformlarda daha kaliteli grafikleri bizlere sunacak. 
 
Diğer taraftan Football Manager 2025 yeni bir animasyon teknolojisine ve top fiziğine de sahip olacak. Bunun yanı sıra daha gelişmiş modellemeler, stadyumlar ve atmosfer bizlere aktarılacak. Son olarak Football Manager 2025'te seride ilk kez kadın futbolu yer bulacak.
 
Football Manager serisi temel olarak bir kulüp bulup başına geçtiğimiz ve takımı tüm detaylarıyla yönettiğimiz menajerlik spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Football Manager 2023 Platformlar: PC Geliştirici: Sports Interactive Dağıtıcısı: Sega Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler