For Honor'ın Tüm Haritaları ve Modları Ücretsiz Olacak

14.12.2016 20:56 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft, Eurogamer'a yaptığı doğrulama ile birlikte For Honor'ın tüm haritalarının ve modlarının oyuncular tarafından ücretsiz olarak indirilebileceğini açıkladı. Kozmetik ürünlerde ise mikro ödemeler bulunacak.
 
   Oyunun direktörü Damien Kieken Eurogamer'a verdiği röportajda "Topluluğu bölmek istemiyoruz." açıklamasını yaptı. Ayrıca şu cümlelere de yer verdi.
 
"Dolayısıyla, maç yapımı üzerine olan her şey (yeni modlar ve yeni haritalar dahil) oyunculara ücretsiz olarak verilecek. Ayrıca başka ücretsiz içeriğimiz de olacak. Biz oyunu çıkardıktan sonra destekleyen büyük bir takımız."  
 
   For Honor, 14 Şubat 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak. 
 
   Son yaşanan gelişme ile birlikte oyunun hikaye modu da dahil sürekli internet bağlantısı isteyeceği Ubisoft tarafından doğrulanmıştı. Oyunun hikaye modu ise Ubisoft'un önceki açıklamalarına göre tam bir deneyim sunacak. "Biz tek oyunculu modu sadece hikayesi için oyunu alacak insanları tatmin edebilecek şekilde tasarladık ve eğer oyunun multiplayer ve online kısımlarına hiç girmeseniz bile tek oyunculu mod sizlere 'tam' bir deneyim yaşatacak." 
 
   Son olarak For Honor'ın kapalı betasına kayıtlar başladı. Kayıt için. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
For Honor Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler