For Honor'un Koleksiyoncu Sürümü Ortaya Çıktı

17.08.2016 13:38 Burak Oruç



    For Honor, Ubisoft'un E3 2015'te duyurduğu bir hack and slash oyunu olmakla beraber geliştiricilerin söylediklerine göre detaylı da bir dövüş mekaniğini bizlere sunacak. Zira geliştiriciler oyunun dövüş sistemini "The Art of Battle" (Dövüşün Sanatı) olarak tanımlamışlardı.

    Ubisoft'un detaylarını paylaştığı koleksiyoncu sürümü Uplay Shop'a özel olacak. Bu sürümün içeriği ise şu şekilde; For Honor Gold Edition, Deluxe Edition'un içerisindeki Digital Deluxe Pack, Season Pass, özel bir koleksiyoncu kutusu; oyundaki üç grup olan Şövalyeler, Vikingler, Samuraylar'ı temsilen gerçeğine 1/3 oranda tamamen metalden yapılmış ağaç bir standın üzerine konumlandırılmış üç adet miğfer, özel bir taş baskı ve For Honor'un oyun müziklerini barındıran bir disk.

    Ayrıca For Honor'u ön sipariş eden oyuncular "Legacy Battle Pack" adında, her gruptaki bir kahramana olmak üzere üç adet kostüm barındıra özel pakete sahip olabilecekler.

    For Honor'un kapalı alfa testi 15 Eylül ile 18 Eylül arasında yapılacak.

    For Honor 14 Şubat 2017'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.



    For Honor'da ki üç grubun tanıtıldığı videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
For Honor Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Octopath Traveler PS4 ve PS5 İçin Derecelendirildi 15 Dk önce EA FC Rakibi Oynaması Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'nin Betası Duyuruldu 04 Haziran Haziran Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 04 Haziran Amazon, Like a Dragon: Yakuza Dizisini Duyurdu! 04 Haziran Summer Game Fest Sunumu Bu Yıl Çıkacak Oyunlara Odaklanacak 04 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler