Ford Türkiye'nin Düzenlediği E-Rallycross Turnuvası Başlıyor!

29.10.2020 20:43 Hamit Can Sayılgan

 
     Ford Türkiye'nin düzenlediği E-Rallycross iRacing turnuvası 1 Kasım Pazar günü başlıyor! 
 
     Ford Türkiye'nin bu yıl ikincisini düzenlediği “5x5 E-Rallycross” turnuvası E-Rallycross duyuruldu. Turnuva, 1 Kasım 2020 Pazar günü saat 20:00’da iRacing oyununda çevrimiçi olarak gerçekleşecek.
 
 

     5 ralli pilotunun sanal ortamda 5 e-sporcu ile kıyasıya mücadele edeceği bu heyecan dolu yarışa Serhan Acar’ın anlatımı ve Yiğit Tezcan’ın yorumları eşlik edecek. iRacing'de gerçekleşecek bu kıyasıya mücadelede Ford Fiesta’lar yarışacak.
 
     Castrol Ford Team Türkiye ralli takımının pilotları Murat Bostancı, Ali Türkkan, Ümit Can Özdemir, Emre Hasbay, Can Sarıhan ve espor oyuncuları; Necati Akçay, Sinan Koç, Atakan Tarkan, Ozan Ülkügil ve ülkemizi yurt dışında temsil eden pist yarışçısı Emir Aşarı mücadele edecek.
 
     Ford Türkiye E-Rallycross turnuvası, 1 Kasım 2020 Pazar günü saat 20:00’da başlayacak ve Ford Türkiye YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iRacing Platformlar: PC Geliştirici: iRacing Dağıtıcısı: iRacing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 23 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler