Forgotton Anne Switch için 9 Kasım'da Çıkacak

02.11.2018 20:07 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Square Enix Collective ve geliştirici ThroughLine Games, 2D macera oyunu Forgotton Anne Switch versiyonunun 9 Kasım'da $19.99 / £15.99 / €19.99 fiyattan çıkış yapacağını duyurdu. Ön siparişe %10 indirim sunulacak.

Forgotton Anne Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkmıştı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Eski oyuncaklar, mektuplar, tek çoraplar gibi kayıp ve unutulmuş eşyaların yeni hayatlar bulduğu bir dünya hayal et. Unutulmuşlar Ülkesi unutulmuş ve hatırlanmayı bekleyen şeylerin -ki bunlara Forgotling deniyor- yaşadığı büyülü bir dünya.

Forgotton Anne sürükleyici bir hikaye ve basit bulmacalara odaklı, akıcı, sinematik bir macera oyunudur. Oyunda Unutulmuşlar Ülkesinin düzen görevlisi Anne olarak, patronun Bonku ile senin gerçek dünyaya geri dönmenizi engelleyebilecek bir isyanı bastırmaya çalışıyorsun.


Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forgotton Anne Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ThroughLine Games Dağıtıcısı: Square Enix Collective Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 5 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 5 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 6 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler