Forspoken 11 Ekim'e Ertelendi

08.03.2022 12:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Luminous Productions, açık dünya aksiyon RPG oyunu Forspoken'ı önceden planlanan 24 Mayıs çıkış tarihinden 11 Ekim'e erteledi. Oyun, PlayStation 5 ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Ekip erteleme hakkında şunları belirtti: "Forspoken'ın çıkış tarihini 11 Ekim 2022'ye taşımaya karar verdik. Bu heyecan verici yeni IP için hedefimiz, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların gelecek yıllarda da deneyimlemek isteyeceği bir oyun dünyası sunmak. Oyunu doğru şekilde sizlere sunmak son derece önemli. Bu amaçla, önümüzdeki birkaç ay boyunca tüm çalışmalarımızı son rötuşlara odaklayacağız. 11 Ekim'de Frey'in yolculuğunu deneyimlemenizi sabırsızlıkla bekliyoruz."
 
Forspoken, güzel ve zalim Athia topraklarına götürülen New York'lu genç Frey'in yolculuğunu anlatıyor. Evine dönmenin yollarını arayan Frey, yeni edindiği sihirli güçleriyle geniş toprakları aşmak ve devasa canavarlarla savaşmak zorunda. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1680880/Forspoken/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forspoken Platformlar: PC Geliştirici: Luminous Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler