Forspoken için Yeni Bir Sinematik Fragman Yayınlandı

10.01.2023 13:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Bir süredir geliştirilen açık dünya aksiyon macera oyunu Forspoken için yeni fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte hafta oyunun büyü sistemini gösteren bir fragman yayınlandı, oyunun dünyasına bir bakış atan fragman ve daha fazlası yayınlandı. Şimdi ise yeni bir sinematik fragman bizlere sunuldu. Yayıncı Square Enix ve geliştirici Luminous Productions tarafından oyunculara sunulacak bu yapımda bizlere geniş bir dünya sunulacak.
 
Forspoken, Ocak ayı sonunda geliyor
 
 
24 Ocak'ta PlayStation 5 ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak olan Forspoken için yayınlanan yeni sinematik fragmanda bir dakikalık bir sekans bizlere aktarılıyor. Fragmanda ana karakterimizin ilk olarak bir ormanda koştuğu daha sonra bu koşunun farklı bir yerde yapıldığı gösteriliyor. 
 
Sinematik fragman içerisinde koşu sekansının yanı sıra çeşitli büyüler, yaratıklara karşı mücadeleye girişme, oyun içerisinde yer alan bazı manzaralar ve daha fazlası yer alıyor. 
 
Sihir ve büyünün savaş sisteminin temelini oluşturduğu Forspoken'da oyuncular çok sayıda yeteneğin kilidini açabiliyor ve düşmanlara karşı bu büyüleri uygulayabiliyor. Forspoken'da kullanacağımız büyü enerjisi geometrik desenlerle tasvir ediliyor. Bu da estetik açıdan daha iyi bir görsellik oluşturuyor.  
 
Forspoken sinematik fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forspoken Platformlar: PC Geliştirici: Luminous Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler