Fortnite'a Kreatif Modu Geliyor

05.12.2018 18:40 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Epic Games, Fortnite'ın yeni oyun modu Kreatif'in yarın Sezon 7'nin bir parçası olarak oyuna ekleneceğini duyurdu.
 
6 Aralık tarihinden itibaren Fortnite dünyasını deneyimlemenin yepyeni bir yolu olacak. Arkadaşlarınızla oyunlar tasarlayın, adanın etrafında yarış yapın veya hayalinizdeki Fortnite’ı inşa edin! Tüm bunlar yaptığınız her şeyin kaydedildiği, tamamen size ait bir adada olacak. Savaş Bileti sahipleri 7. Sezon’un ilk haftasından başlayarak adalarına erişebilecekler. Bu erken erişim haftası süresince Savaş Bileti sahipleri, arkadaşlarını davet edip adalarında ağırlayabilirler. 13 Aralık’tan itibaren, tüm oyuncular kendi özel adalarına ücretsiz erişim sağlayabilecekler.
 
Duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 10 Dk önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 19 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler