Fortnite'ın Monopoly Sürümü Geliyor

10.09.2018 18:02 Gazali Çetinkaya

Epic Games’in 125 milyondan fazla oyuncusu bulunan battle royale türündeki oyunu Fortnite, sanal dünyada sunduğu eğlenceyi gerçek dünyaya taşıyor. Daha önce Funko ve McFarlane Toys ile işbirliğine giden firma, Fortnite’ın Monopoly sürümünü hazırlamak için Hasbro ile anlaşmaya vardı.
 
Anlaşmayı Twitter hesabı üzerinden duyuran Epic Games Kreatif Direktörü Donald Mustard, Fortnite Monopoly sürümünün 1 Ekim’de raflarda olacağını açıkladı. Bu yeni kutu oyunu Fortnite’ın Monopoly dünyasında geçen basit bir versiyonu olmayacak. Oyun Fortnite’ın çeşitli dinamiklerini Monopoly’ye taşıyarak yeni ve benzersiz bir Monopoly deneyimi yaşatırken eğlenceyi ve rekabeti de zirveye taşımayı amaçlıyor.
 
Oyuncuların 24 farklı karakterden birini seçerek başlayacakları oyunun amacı tıpkı Fortnite’taki gibi hayatta kalan son kişi olmak. Para yerine can puanına sahip olan oyuncular fırtınaya yakalanmaları halinde can kaybedecekler. Normal oyundaki iki zar Fortnite Monopoly’de hareket ve eylem olarak ikiye ayrılacak ve oyuncular tahta üzerinde ilerleme veya bir eylem yapma seçeneğine sahip olacaklar. Oyunu daha heyecanlı ve stratejik kılan eylem zarı ile oyuncular kendilerini iyileştirme, rakiplerine hasar verme ve kendilerini korumak için duvar inşa etme gibi farklı hamleler yapabilecekler.
 
Fortnite’ın eğlencesini mümkün olduğunca çok insanla paylaşmayı hedefleyen Epic Games daha önce Pop! serisi figürleriyle tanınan Funko ve ünlü oyuncak markası McFarlane Toys ile benzer işbirlikleri yapmıştı. Fortnite Monopoly 1 Ekim’den itibaren satışa sunulacak.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler