Fortress için Yeni Görseller Yayınlandı

Final Fantasy oyunlarının vazgeçilmez unsuru Chocobo, anlaşılan bu oyunda da kendisine yer edinecekti.
09.09.2009 15:19 Ersin Kılıç

Son dönemde çıkarttığı oyunlar ile pek başarılı olamayan ve dağıtımcı firmalar ile girdiği anlaşmazlık sonucu kepenklerini kapatmak zorunda kalan Grin'in, son projeleri olan Fortress için yeni görseller ortaya çıktı.
 
Firma kapandığını açıkladığı sırada, yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını ve oldukça görkemli olarak gördükleri bu projeyi yarım bıraktıkları için üzüldüklerini dile getirmişlerdi.
 
Firmanın kepenklerini kapatmasından sonra ise eski çalışanlardan biri olan Tomislav Spajic, yeni oyunları hakkında detaylar vermişti.
 
Square Enix için Final Fantasy serisinden ilham alınarak yaptıkları bu projenin adı tam olarak belli olmasa da Fortress olarak lanse edilmişti.
 
İşte o oyun için yeni görseller bugün ortaya çıktı. yayınlanan bu sanatsal çalışmalara baktığımızda ise gerçekten oyunda Final Fantasy'den izler görebiliyoruz. Özellikle Judge benzeri bir karakter ve Chocobo benzeri bir yaratık bu benzerliklerden en çok dikkat çekenleri oluyor.
 
Oyun için yayınlanan bu yeni görsellere buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortress Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: GRIN Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 1 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 3 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 3 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler