Forza 5, Çalışmak İçin İnternete Gerek Duyacak

17.07.2013 10:01 Tunahan Başol


     Microsoft'un yaptığı U-dönüşü sonrası internet bağlantısı gerekliliği kaldırılan Xbox One'ın oyunları da bildiğiniz gibi internete gereksinim duymayacak. Ancak Forza 5 yapımcısının açıklamasına göre, oyunu kurarken bir kere de olsa bağlanmanız ve bazı dosyalar indirmeniz gerekecek.
 
     Oyunu ilk çalıştırdığınızda, giriş ekranıyla karşılaşacağınızı söyleyen Dan Greenwalt, giriş yaptıktan sonra avatar, araba ve pist gibi ödüller kazanabileceğinizi de söylüyor. İlk bağlantıdan sonra bir daha bağlanmanıza gerek kalmayacağı da onaylanmış durumda.
 
     Greenwalt ayrıca ilginç bir açıklamada bulundu; "Biz bir çıkış oyunu yapmıyoruz. Biz çıkışı için(Xbox One) Forza 5'i yapıyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 5 Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler