Forza 5 Oyuncuları Artık Garaj İçin Ekstra Para Ödemeyecek

29.03.2014 09:52 Samet Basri Taşlı


     Forza Motorsport 5 oyuncuları eskiden DLC ile gelen araçları garajlarına ekleyebilmek için, oyun içi parayla, ek garaj bölümleri satın almak zorundaydı. Turn 10 Studios yetkililerinden Dan Greenwalt, bu zorunluluğun artık kalktığını duyurdu. 
 
     Artık Car Pass, DLC araç paketleri veya tek bir araba aldığınızda, satın alınan araba garajınıza otomatik olarak eklenecek. Oyun içi para veya token ile yer satın almak zorunda kalmayacaksınız. "Bu uygulama şu an bulunun bütün Forza Motorsport 5 DLC araçları için geçerli ve ileride çıkan DLC'ler için de geçerli olacak." diyor Greenwalt.
 
     Ayrıca oyuncuların yoğun isteği üzerine, Forza 5 çıktığı tarihte içinde bulunan 200 arabanın tamamı, oyuncular tarafından kiralanabilir hale geldi. Ayrıca Greenwalt, Nisan ayının başlarında ücretsiz bir Forza 5 eklentisi ile ilgili duyuru yapacaklarını da söyledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 5 Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 23 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler