Forza Horizon 2, Xbox 360 ve Xbox One İçin Duyuruldu

02.06.2014 16:21 Samet Konuksal


    Playground Games'in uzun süredir söylentilerde dolaşan oyunu Forza Horizon 2'nin bugün duyurulabileceğini sizlere haber yapmıştık. Bahsi geçen duyuru gerçekleşti. Playground Games ile Microsoft, Forza Horizon 2'yi duyurdu.
 
    Yapılan açıklamalara göre Forza Horizon 2, Forza Motorsport 5'in aksine sadece Xbox One'a değil, Xbox 360'a da çıkacak. Oyun genel olarak ilk oyunun yapımcısı Playground Games tarafından geliştirilse de, Motorsport serisinin yapımcısı Turn 10 Studios'la yardım halinde olunacak. Bu yüzden Forza Motorsport 5'te yer alan birçok teknolojiyi Horizon 2'de de göreceğiz.
 
    Forza Horizon 2'de yine bir etkinlik havası hakim olacak ve oyunda Güney Avrupa'dan bölgeler göreceğiz. Yeni Forza oyununda yüzlerce aracın bulunacağı belirtiliyor. Oyun bu sonbahar döneminde piyasaya çıkacak. Daha fazla bilgi E3'te gelecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 2 Platformlar: XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 25 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 1 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 5 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 6 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler