Forza Horizon 2'de Kinect'in Kullanıldığı Özellikler Bulunacak

03.07.2014 15:32 Ömür Gencer


     Forza serisinin başka bir kolu olan Forza Horizon'un son oyunu Forza Horizon 2, Xbox One'ın yanında bir de Xbox 360 için çıkışını yapacak. Oyunun yapımcı yönetmeni Ralph Fulton verdiği bir röportajda Forza Horizon 2'de yer alacak bir özellikten bahsetti.
 
     Kinect'i kullanacak yapımda ANNA adındaki bir asistan oyun boyunca size eşli edecek. ANNA söylenene göre çok zeki olacak ve size oyunda yapmanız gereken şeyleri söyleyecek Ayrıca oyuna girdiğinizde size gelişmeleri aktaracak ve arkadaşlarınız online olduğunda bildirecek. Bu özelliğin Kinect kullanmayı seven oyuncuları memnun edeceğini söyleyebiliriz.
 
     Fulton'un verdiği başka bir bilgi ise oyunda herhangi bir hikayenin bulunmayacağı. Fulton hikayenin bulunmamasının sebebi olarak oyunda yer alan Drivatars gibi sosyal içeriklerin kendi hikayenizi oluşturacak güçte olmasını gösteriyor. Yani Fulton'a göre kendi hikayemizi gerçek insanlar, arkadaşlarımız ve ailemizle oluşturacağız. Forza Horizon 2, Xbox One ve Xbox 360 için 30 Eylül'de çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 2 Platformlar: XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler