"Forza Horizon 2'nin Xbox One ve Xbox 360 Sürümü Aynı Oyun Olmayacak"

22.06.2014 21:58 Ömür Gencer


    Forza serisinin bir alt serisi olarak tanımlayabileceğimiz Forza Horizon'un ikinci oyunu Forza Horizon 2 bildiğiniz gibi Xbox One ve Xbox 360 için geliştiriliyor. Oyun bu iki platform için geliştirilse de yapımcı oyunun, Xbox One ve Xbox 360 sürümünün farklı oyunlar olacağını ileri sürdü. 
 
    Yapımcı firma Playground Games'in yapımcı yönetmeni Ralph Fulton, Forza Horizon 2 için şunları söyledi: " Oyun aynı dünya üzerine kurulu. Hatta aynı tema üzerine kurulu. Oyunu iki farklı platforma çıkmış aynı oyun olarak düşünsek de aslında Forza Horizon 2'nin Xbox 360 ve Xbox One sürümü aynı fikirden esinlenmiş iki farklı oyun olacak."
 
    Fulton bu iki platform arasında olacak farklar için de "Xbox One'da yapıp diğer konsollarda yapamayacağımız şeyler yapıyoruz." Tabii ki Xbox One ve Xbox 360 sürümü arasında farklar olacağını düşünüyorduk fakat oyunun iki platform için de farklı olacağı pek çok oyuncuyu şaşırtıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 2 Platformlar: XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler