Forza Horizon 3'ün Demosu Windows 10 Sahiplerine Sunuldu

04.11.2016 16:22 Gazali Çetinkaya

   Forza Horizon 3'ün demosu 12 Eylül tarihinde Xbox One sahiplerine sunulmuştu ve Forza Motorsport topluluk yöneticisi Brian Ekberg açıklamasında "Takipçilerin Forza Horizon 3'ün PC demosu hakkındaki meraklarını biliyoruz. Forza Horizon 3'ün PC demosu oyun çıkış yaptıktan sonra bir ara gelecek." demişti.
 
   İşte belirtilen o "bir ara" geldi ve oyunun demosu nihayet Windows 10 sahiplerine de sunuldu. Demoyu buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Sistem gereksinimleri Windows mağazasında mevcut.
 
   27 Eylül tarihinde çıkış yapan açık dünya yarış oyunu Forza Horizon 3, Xbox One ve Windows 10 platformları üzerinde erişilebilir durumda. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 3 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler