Forza Horizon 3'ün PC Demosu Oyun Çıktıktan Sonra Gelecek

13.09.2016 04:39 Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft'un en çok beklenen oyunlarından birisi olan Forza Horizon 3'ün demosu 12 Eylül tarihinde Xbox One sahiplerine sunulmuştu. Demonun PC'ye çıkmamasından sonra da Forza Motorsport topluluk yöneticisi Brian Ekberg bir açıklamada bulundu.
 
   Brian Ekberg yaptığı açıklamada "Takipçilerin Forza Horizon 3'ün PC demosu hakkındaki meraklarını biliyoruz. Forza Horizon 3'ün PC demosu oyun çıkış yaptıktan sonra bir ara gelecek." dedi ve PC'de Forza deneyimini hemen yaşamak isteyenleri ücretsiz sürüm Forza Motorsport 6: Apex'e davet etti.
 

 
   İçerisinde dört kişilik co-op modu da bulunacak Forza Horizon 3, 27 Eylül'de Xbox One ve Windows 10 için çıkışını yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 3 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler