Forza Horizon 4 Xbox Game Pass'e Eklendi

02.10.2018 13:27 Gazali Çetinkaya

 
Forza Horizon 4 bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştirdi ve çıktığı gibi de oyunun standart sürümü Xbox Game Pass sisteminin kütüphanesine eklendi.
 
Xbox Game Pass bir aylık abonelik fiyatı şu anda 29,00 TL. 15 Ekim 2018 tarihi itibarıyla 59,00 TL olacak. Xbox Game Pass sisteminin detaylarına ve mevcut oyun kütüphanesine buradan göz atabilirsiniz.  
 
Forza Horizon 4'ün tanıtım yazısı:
 

Dünyanın en büyük otomobil festivalinde dinamik mevsimler her şeyi değiştiriyor. Paylaşımlı bir açık dünyada güzel ve tarihi İngiltere'yi ister tek başınıza, isterseniz de başkalarıyla ekip kurarak keşfedin. 450'den fazla arabayı toplayın, modifiye edin ve sürün. Yarışın, becerinizi gösterin, yaratın ve keşfedin. Horizon Süper Starı olmak için kendi yolunuzu siz belirleyin.
 
450'den Fazla Arabayı Toplayın – 100'den fazla lisanslı üretici de dahil olmak üzere şimdiye kadarki en geniş ve en çeşitli Horizon araba listesinin keyfini çıkarın.
 
Yarışın. Becerinizi Gösterin. Yaratın. Keşfedin – Yeni açık uçlu görev boyunca yaptığınız her şey oyununuzu ilerletir.
 
Paylaşımlı bir Dünya Keşfedin – Dünyanızı gerçek oyuncular doldursun. Günün zamanı, hava durumu ve mevsimler değiştiğinde, bunları oyunu oynayan herkes aynı anda deneyimler.
 
Güzel, Tarihi İngiltere'yi Keşfedin – İngiltere'yi Hiç Böyle Görmediniz. Gölleri, vadileri, kaleleri ve nefes kesen manzaraları Xbox One X ve Windows 10'da muhteşem doğal 4K ve HDR özelliklerde keşfedin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 4 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler