Forza Horizon 4'e Battle Royale Modu Geliyor

12.12.2019 01:42 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Microsoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Playground Games'in yaptığı popüler yarış oyunu Forza Horizon 4'e Battle Royale modu geliyor. PUBG ve Fortnite ile popülerleşen ve yeni bir tür olarak kabul edilen Battle Royale modu The Eliminator ismi ile Forza Horizon 4'e geliyor.
 
Bu yeni mod oyuna yarın ücretsiz bir güncelleme ile birlikte eklenecek. Türkiye saati ile 21.00'da erişilebilir olacak.
 
Bu yeni modda 72 oyuncuya kadar bir destek sunacak. 72 oyuncu birbirine karşı oyunun açık dünyasında yarışacak. Başlangıçta her oyuncu 1965 Mini Cooper kullanacak. Başka bir oyuncuyla bire bir yarışarak onu eleyebilir ve arabasını alabilir veya bir yükseltme seçebilirsiniz. Ancak bu süre zarfında oyunun haritası küçülecek ve siz de hızlı bir şekilde bitiş çizgisine ulaşmaya çalışacaksınız.
 
Güncellemenin yayınlanması ile birlikte bazı ödüllere de ulaşabileceksiniz: 2008 Renault Mégane R26.R, 2016 Porsche 911 GT3 RS Ön Sipariş Sürümü, 1970 Mercury Cougar Eliminator.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 4 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler