Forza Motorsport 4'ten 4 Ford GT Görüntüsü

Kinect sayesinde araca gerçekten dokunduğunuzu hissedeceksiniz.
12.12.2010 13:24 Levent Polater


    VGA törenlerinin yıldızlarından biri olan Forza Motorsport 4, şimdiden Xbox 360'ın en çok beklenen oyunlarının başında geliyor.
 
    Kinect ve joypad desteğini kullanıcının seçimine bırakacak olan oyun, grafiksel olarakta Xbox 360'ın sınırlarını zorlayacak. VGA'da isminin 'Forza Kinect'ten 'Forza Motorsport 4'e değiştirildiği görülen oyunun yeni bir videosu da yayınlanmıştı. Bu videoya buradan göz atabilirsiniz.
 
    Turn 10 ise Forza Motorsport 4 resmi sitesinden videoda da görülen Ford GT'ye ait 4 ekran görüntüsü yayınlamış. Bu harika görüntülere aşağıdaki galeriden göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler