Forza Motorsport 6 Hakkında Yeni Bilgiler Yakında Paylaşılacak

22.02.2015 21:44 Ömür Gencer


      Forza Motorsport 6, duyurulduğunda çok fazla detay paylaşılmamıştı. Dün Microsoft'un pazarlama müdürü Aaron Greenberg oyununun çıkış dönemi hakkında yeni bilgiler paylaştı. Greenberg, geliştirici ekip Turn 10'in oyuncularla sürekli iletişim halinde olduklarını ve yakın zamanda oyun hakkında pek çok bilgi paylaşacaklarını söyledi.
 
     Daha sonra Greenberg oyun için "Benim gördüğüm kadarıyla kimse Forza Motorsport 6 hakkında hayal kırıklığına uğramayacak." yorumunda bulundu. Son olarak Greenberg oyunun 2015 tatil sezonunda çıkış yapacak oyunlar arasında yer alacağını söyledi. Yani yeni Forza Motorsports oyununu 2015'in sonlarında veya 2016'nın başlarında görebiliriz. 
 
       Bunun yanında Greenberg, bu senenin E3 festivali düzenlenmeden önce pek çok Xbox One oyununun çıkış tarihinin oyuncularla paylaşılacağını söyledi. 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 6 Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 27 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 1 Saat önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 2 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler