Forza Motorsport 6'ya Star-Wars Temalı Araçlar

22.01.2016 11:40 Tunahan Safdır


     Star-Wars serisi özellikle yakın dönemdeki filmiyle birlikte gündemin pek çok alanında yer etmişti. Tabi ki bundan Forza Motorsport 6'da nasibini aldı.
 
     Özellikle araç tasarımları konusunda oldukça başarılı işlere imza atılan Forza Motorsport 6'da hayran yapımı tasarımlar arasında Star-Wars evreni de kendine yer buldu. Star-Wars serisiyle özdeşleşen materyallerin ve karakterlerin içinde bulunduğu ve oldukça şık duran tasarımları aşağıdaki görsellerden detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.
 
     Oyun içerisinde bu tasarımlara ulaşmak için "Cars" menüsünden "Find a Car" seçeneğine girdikten sonra araç marka ve modelini seçip Sci-Fi ismiyle aratarak bu tasarımlara ulaşabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 6 Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler