Forza Street iOS ve Android için Çıktı

06.05.2020 01:26 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Turn 10 Studios, Forza Street iOS ve Android versiyonlarının bugün itibarıyla çıkış yaptığını duyurdu.

Aşağıdaki bağlantılardan ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz:
 
Google Play
App Store 
 
Doğru zamanlamaya odaklanan oynaması ücretsiz yarış oyunu Mart 2018'de Windows 10 PC için çıkmıştı. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Baş döndürücü hızda nihai sokak yarışı sahnesinde yarışın! Hayallerinizdeki yarış arabası koleksiyonunu kazanırken eğlenin. Bir karşılaşma seçin, koleksiyonunuzdan bir araç serisi seçin ve mobil cihazlar için ilk Forza oyununda kötü şöhret için yarışa başlayın.
 
İKONİK ARAÇLARI TOPLAYIP YÜKSELTİN
Klasik güçlü arabalardan modern spor ve retro süper arabalara kadar efsanevi arabaları toplamak için yüksek hızda yarışın ve Forza'ya özgü eğlence, grafik ayrıntılarına özen ve hız ile garajınızı bir servet vitrinine dönüştürün.
 
GERÇEK SİNEMATİK YARIŞ
Gelişmiş kontroller eğlenceye odaklanıyor: Aksiyon kameraları muhteşem grafikleri sergilemek için yarış adrenalini yakından takip ederken zaferin anahtarı gaz, fren ve turbonuzu doğru zamanlamaktan geçiyor. Forza'nın keyfini çıkarmak için eğlenceli, yeni ve tamamen eşsiz bir yol.
 
KENDİ KOŞULLARINIZDA YARIŞIN
Araç koleksiyonunuzla dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde yarışın. Sevdiğiniz araçlarla isterseniz bir dakikalık hızlı yarışla kısa kesin, isterseniz de zafere giden çeşitli yolların olduğu yoğun hikâye odaklı karşılaşmalara dalış yapın. Forza Street yüksek hızda yarışmak istediğiniz her an için bir eğlence kaynağıdır. 

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Street Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler