Free to Play Loadout, İki Haftada İki Milyon Oyuncuya Ulaştı

03.03.2014 00:51 Samet Konuksal

 
    Şubat ayının hemen başında PC'ye özel olarak çıkan Free to Play TPS oyunu Loadout, eğlenceli tarzının yanı sıra oyunun içine pek de etki etmeyen bir ödeme modeline sahipti. Edge of Reality'nin başarılı oyunu, sunduklarının karşılığını kolaylıkla almış görünüyor.
 
    Firmanın yaptığı duyuruya göre Loadout, çıkışından sonraki 14 günlük süre içerisinde 2 milyon üyeye ulaştı. Oyuncular, bu süre içerisinde yapımı 9 milyon saat boyunca oynadılar. Loadout, çıktığı dönemden sonra Steam'in en popüler Free to Play oyunları arasında Planetside 2, Neverwinter ve Path of Exile gibi oyunları geçerek ilk beşte yerini aldı. İlk beş listesinde Dota 2, Team Fortress 2 ve Warframe gibi yapımlar bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Loadout Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Edge of Reality Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: TPS Çıkış Tarihi: 1 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 37 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler