Free to Play'e Geçiş, TERA'ya Yaradı

13.03.2013 16:42 Samet Konuksal


    Aylık ödemeli üyelik sisteminde tutunamayıp Free to Play'e geçen oyunlardan olan TERA'ya bu geçiş yaramış gözüküyor. Gameforge, TERA'nın Free to Play sürüme geçişinden sonraki değişiklikleri istatistiksel olarak açıkladı.
 
    Yapılan açıklamalara göre geçiş sürecinden sonra 1 milyondan fazla yeni oyuncu TERA'nın evrenine katıldı. Bu oyuncular oyunda 1.5 milyondan fazla yeni karakter oluşturdular. Bu oyuncuların tercih ettikleri ilk üç ırk Castanic, Human ve High Elves olurken, ilk üç sınıf da Warrior, Sorcerer ve Archer oldu.
 
     Konuyla ilgili yayınlanan basın bülteni şu şekilde;
 
Fantezi MMO’su TERA’nın ücretsiz sürümü başarılı bir start yaptı: Free-to-Play’e geçildikten sonra yarım milyonu aşkın yeni kullanıcı oyuna kaydoldu. Dolayısıyla TERA: Rising’in toplamda yarım milyondan fazla kayıtlı oyuncusu mevcut. İşletici Gameforge, Free-to-Play’e geçmeden birkaç gün öncesinden yoğun ilgi nedeniyle altı yeni oyun sunucusu açmıştı.

TERA oyuncuları üzretsiz sürümün startından beri Arborea dünyasında maceraya atılmak üzere toplamda yaklaşık bir buçuk milyon karakter oluşturdu. En popüler olan savaşma meraklısı Castanicler’i az bir farkla İnsanlar ve Yüksek Elfler takip ediyor. Sınıflarda ise en çok tutulan Savaşçı’dan sonra Sihirbaz ve Okçu geliyor.

Free-to-Play’e geçildikten sonra Arborea dünyasına “Alev Mağarası” zındanı ve “Kahramanların Gök Zinciri” 3-vs-3 Arenası eklendi. TERA: Rising düzenli olarak yeni içerikler yayınlamaya devam edecek. Bu yıl içerisinde sıradaki güncellemede yayınlanacak olan TERA’nın siyasi sistemine yeni bir özellik eklenecek: loncaya mensup oyuncular bir ittifaka katılabilecek ve katıldıkları ittifakla diğer ittifaklara karşı oyun sunucusundaki hakmiyet uğruna savaşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TERA: The Exiled Realm of Arborea Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Studio Dağıtıcısı: En Masse Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 3 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler