Frogwares, Korku Gizem Oyunu Project Palianytsia'yı Duyurdu

20.05.2022 11:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Stüdyo Frogwares, Project Palianytsia kod adlı yeni bir oyunu geliştirdiğini duyurdu. Viktorya dönemini temel alan bu oyun, gizem ve korku öğelerinin bir karışımını oyunculara sunacak. Oyun hakkında bu yaz için resmi bir açıklama yapılması planlanıyor.
 
Frogwares ekibi daha önce The Sinking City ve Sherlock Holmes gibi oyunlarla tanınıyor. 
 
Frogwares iletişim müdürü Sergey Oganesyan oyun hakkında şunları söyledi: "Oyun şu anda sorunsuz bir şekilde geliştiriliyor. Frogwares'in merkezi, Rusya ile savaşın sürdüğü Ukrayna'da bulunuyor. Büyük ölçüde zorluklar yaşansa da bu yoldan vazgeçmeyeceğiz. Şu anda neredeyse tamamen sıfırdan bir şey yapıyoruz ve bu şartlar altında çok daha zorlu bir sürecin geçeceğini biliyoruz.
 
Bağımsız bir stüdyo olarak, oyunlarımızı sunabilmek için her zaman kaynaklarımızı ve iş akışımızı dengelemek zorundayız. Ancak mevcut savaş durumu bizi bir hayli zorluyor ve oyunları sizlere ulaştırmakta sorun yaşıyoruz. Bu durumu aşıp sizlere yeni yapımlar sunmak istiyoruz. Yakında bir sonraki oyunumuz hakkında daha fazla bilgiyi sizlere sunacağız. Bu süre zarfında verdiğiniz tüm destekler için teşekkür ederiz. Nerede olursanız olun güvende kalın."

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler