FromSoftware: Elden Ring'i Geliştiriyoruz

31.10.2020 06:42 Gazali Çetinkaya

Haziran 2019'da E3 etkinliğinde duyurulduğundan bu yana Elden Ring'ten haber alamıyorduk. FromSoftware neredeyse bir buçuk yılın ardından ilk defa oyun hakkında açıklamada bulundu.
 
FromSoftware'ın resmi Twitter hesabından yapılan Japonca açıklamaya göre oyun geliştiriliyor.
 
Başka bir tweette ise oyuncuların oyuna olan coşkusu ve desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiler ve oyunu sabırsızlıkla beklediğimizi umduklarını belirttiler.
 
Hidetaka Miyazaki ve George R.R. Martin tarafından oluşturulan bir dünyada geçecek karanlık fantezi aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring'in çıkış tarihi henüz belli değil. Önümüzde 10 Aralık'ta düzenlenecek The Game Awards 2020 etkinliği var. Umuyoruz ki orada görürüz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elden Ring Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler