From Dust'ın DRM Koruması Tamamen Kaldırıldı

From Dust sıradışı yapısı ile beğeni topladı
09.09.2011 11:23 Alkan Adakaner


     Ubisoft'un DRM sistemi oyuncuların baş belası olmuştu. From Dust'ı oynayan oyuncular da bu sistem yüzünden bir hayli sorun yaşamıştı. Neyse ki Ubisoft sonunda From Dust'tan DRM'i kaldırdı.
 
    Yapılan açıklamaya göre Steam'de yayınlanan yamayı indirdikten sonra oyun sabit internet bağlantısı istemeyecek. Oyundaki kayıt dosyalarınız da Uplay/Ubisoft server'larından sizin PC'nize aktarılacak.
 
    Oyunun güncellemesinin (yamasının) otomatik olarak Steam'den indirilebileceğini bir kez daha hatırlatalım. Eğer DRM yüzünden oyununuzu yarıda bıraktıysanız şimdi tekrar başlamanın tam zamanı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
From Dust Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler