From Software, Bandai Namco'dan Elden Ring'in Tüm Haklarını Aldı

17.02.2024 16:46 Mehmet Tandoğan

 
 
From Software ekibi tarafından geliştirilen ve oldukça dikkat çeken aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring'in tüm hakları satın alındı. Daha önce yayıncı kuruluş Bandai Namco'nun elinde bulunan bu haklar artık geliştirici ekibe geçmiş durumda.
 
From Software tüm mülkiyet haklarına sahip
 
 
 
Yakın zamanda ortaya çıkarılan ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi'nin belgelerine göre Elden Ring'in tüm ticari hakları oyunun piyasaya sürülmesinden yaklaşık 13 ay sonra devredildi. Devir işlemleri ile beraber markaya ait tüm haklar artık From Software ekibine ait.
 
Başarılı bir çıkış gerçekleştirilen ve satış sayısı ile dikkat çeken Elden Ring, Şubat 2022'de piyasaya sürüldü ve oyun ilk yılında 20 milyon adet sattı. Geliştirici From Software ayrıca Elden Ring'i kendi ana vatanı Japonya'da yayınlarken Japon şirket Bandai Namco da oyunu dünya çapında çapta yayınladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elden Ring Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler