From Software Başkanı Demon's Souls Remaster'ın Olasılığı Hakkında Konuştu

23.01.2019 12:33 Gazali Çetinkaya

 
Demon's Souls remaster From Software başkanı Hidetaka Miyazaki'nin ilgilendiği bir konu değil ancak başka bir stüdyonun yapmasına da karşı değil.
 
Game Informer ile röportaj gerçekleştiren Hidetaka Miyazaki Demon's Souls remaster'ın olasılığı hakkında yorumda bulundu.
 
"Gençlik zamanında yapış olduğunuz bir çalışmaya geri dönüp bakmak gibi 'Aman tanrım, bunu yaparken düşünüyordum.' Utandığımdan değil sadece daha önceki çalışmalarıma bakmak istemiyorum."
 
Miyazaki asıl kararın Demon's Souls fikri mülkiyet hakları sahibi Sony Interactive Entertainment'a ait olduğunu söyledi ve eğer remaster yapılma kararı alınırsa stüdyo iyi olduğu sürece karşı çıkmayacağını da belirtti.
 
"Eğer orijinal çalışmayı gerçekten seven bu işe kalbini ve ruhunu verecek bir stüdyo olursa, yapılması hoşuma gider. Remaster fikrini düşünmek bir yandan karnımda kelebekler uçuşmasına sebep olurken bir yandan da beni tedirgin ediyor, bu yüzden durum biraz karışık. Ancak Demon's Souls gerçekten çok seven birçok kullanıcı, birçok oyuncu ve hayranlar var, bu yüzden eğer işini seven bir stüdyoyla başarabilecekleri bir şeyse, o zaman evet, yapılmasının benim için bir sakıncası yok."
 
"Bu benim yarattığım ya da yönettiğim ilk aksiyon fantezi oyunuydu. Güzel hatıralarım var ancak remaster yapılıp yapılmayacağını söylemek kesinlikle benim işim değil."

Demon's Souls Şubat 2009'da PlayStation 3 için çıkmıştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 3 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 3 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 4 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler