From Software'ın Yeni Oyunu Elden Ring PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

10.06.2019 00:32 Gazali Çetinkaya

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici From Software, fantezi aksiyon RPG macera oyunu Elden Ring'i PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Elden Ring, FromSoftware, Inc. ve  Bandai Namco Entertainment Inc. tarafından geliştirilen; Hidetaka Miyazaki ve George R.R. Martin tarafından yaratılan bir dünya geçen bir fantezi aksiyon RPG macera oyunu.

FromSoftware Inc. başkanı ve oyun yönetmeni Hidetaka Miyazaki; Armored Core, Dark Souls ve Sekiro: Shadows Die Twice gibi eleştirmenlerin beğenisini toplayan oyunları yönetmesi ile biliniyor.

New York Times'ın çok satanlar listesinde 1. sıraya yükselen George R.R. Martin; Buz ve Ateşin Şarkısı – Taht Oyunları, Kralların Çarpışması, Kılıçların Fırtınası, Kargaların Ziyafeti ve Ejderhaların Dansı gibi eleştirmenlerin beğenisini toplayan romanlar ile biliniyor. Yazar-yapımcı olarak da The Twilight Zone, Güzel ve Çirkin ve çeşitli uzun metrajlı filmler ve denemeler üzerinde çalıştı.

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elden Ring Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler