Front Mission Evolved Çıkış Videosu

27.09.2010 13:18 Alkan Adakaner


    Double Helix Games tarafından geliştirilen Square Enix klasiklerinden Front Mission'ın yeni macerası Evolved'un çıkış videosu ortaya çıktı.
 
    Serinin diğer oyunlarının aksine bir taktiksel-rpg değil aksiyon oyunu olacak olan Front Mission: Evolved; 2171 yılında, yani Front Mission 5: Scars of the War'dan 50 yıl sonrasını konu ediniyor.
 
    Bu önemli serisini Batılı bir geliştiriciye emanet eden ve türünü değiştiren Square Enix bakalım aldığı riskin karşılığını bulabilecek mi? Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıda izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Front Mission Evolved Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Double Helix Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: TPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler