Frostbite 3 de Wii U'yu Es Geçecek

31.03.2013 00:02 Samet Konuksal


    Üçüncü parti firmalardan beklediği desteği alamayan Nintendo, yeni neslin ilk konsolu olarak sunduğu Wii U'da epey sorun yaşayacağa benziyor. Dün gelen Unreal Engine 4 haberlerinden sonra bir haber de DICE cephesinden geldi.
 
    Konuyla ilgili konuşan Patrick Bach, "Şu an için geliştirdiğimiz Frostbite motorunda Wii U'ya destek sunulmuyor. Düşük donanımlı makinaları kendimize baz alıp hızımızı düşürmek istemiyoruz." sözlerini söyledi. Patrick Bach'in sözlerine bakılırsa Frostbite 3 PS3 ve Xbox 360'ı da desteklemeyecek gibi görünüyor fakat motoru kullanan ilk oyun Battlefield 4, bu iki platform için de ön siparişe sunulmuş durumda. 
 
    Aynı röportajda açıklamalar yapan Battlefield 4 yapımcılarından Tobias Dahl, "Platformdan platforma değişen bir oyunu satışa çıkarmak istemiyoruz. Bir yerde kendimizi sınırlamamız gerek." sözlerini söyledi. Dahl'ın ardından yaptığı eklemelerde Patrick Bach, "Konu odaklanmayla ilgili. Şu anki projelerimizin odak noktasında Wii U bulunmuyor." sözlerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 12 Sn önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler