Frostpunk'ın Son Genişlemesi On The Edge Bu Yaz Çıkacak

03.06.2020 06:21 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici 11 bit studios, Frostpunk'ın son genişleme paketi için teaser fragman yayınladı ve genişleme paketinin artık daha iyi bir ismi var.

Daha önce Project TVADGYCGJR olarak bilinen genişleme paketinin yeni ismi On The Edge ve bu yaz çıkışını gerçekleştirecek. Season Pass ile Game of the Year Edition'a dahil olacak. Tek olarak da satın alınabilecek. Oynamak için ana oyun gerekli.
 
Yeni haritada yeni bir hikaye ve yeni zorluklar sunacak genişleme paketinde belirtilene göre "Yeni Londra'nın izcileri hâlihazırda gelecek olan genişlemeyle ilgili istihbarat arayışı içinde. İzcilerin, SON GÜZ'ün piyasaya sürülmesiyle birlikte, yeni bilgilerle güvenli bir şekilde geri dönmeleri bekleniyor. Tetikte olun kasaba sakinleri, kış devam ettiği sürece umudunuzu koruyun!" 
 
Toplumsal hayatta kalma oyunu Frostpunk PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Frostpunk Platformlar: PC Geliştirici: 11 Bit Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler