Frozen Synapse Prime'ın Multiplayer Modunu Yakından Tanıyın

19.09.2014 01:26 Ömür Gencer


      İlk olarak PC, PS3, Wii U ve mobil platformlarda gördüğümüz Frozen Synapse, Frozen Synapse Prime adı altında PlayStation Vita konsollarına geliyor. Frozen Synapse Prime'ın multiplayer modunu tanıtan bir video yayınlandı.
 
      Oyunun multiplayer modunu iki şekilde oynayabileceğiz. Bunlardan biri online olarak diğer rakiplere karşı oynayabileceğiniz hızlı bir maç. Diğeri ise  yanınızdaki arkadaşınızla  satranç oynuyor gibi tek PS Vita üzerinden sıra sıra hamlelerinizi yapabileceğiniz bir mod.
 
      Bu iki temele dayalı pek çok multiplayer modu bulunuyor. Alışık olduğumuz team deathmatch'den rehine kurtarmaya kadar oyunda çeşitli online modlar bulunuyor. Oyunun online modunu detaylı bir şekilde anlatan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-Frozen_Synapse_Multiplayer_Tanitim_Videosu-12522.htm
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Frozen Synapse Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Double Eleven Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 23 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler