Frozen Synapse Satışları Gelecek Vadediyor

Önümüzdeki aylarda geniş çaplı bir yama yayınlanacak.
12.06.2011 13:38 Gökhan Yılmaz

 
     Steam üzerinden satışa çıkan Frozen Synapse, satışları ile yapımcısını mutlu etmeye devam ediyor. Mode 7, ilgi gösteren tüm oyunculara teşekkürlerini sunuyor ve geleceğin daha parlak olacağını söylüyor.
 
     Sıra tabanlı taktik strateji oyunu olan Frozen Synapse ile ilgili fazla şey bilmiyorsanız buradan incelemesine erişebilirsiniz. Bağımsız bir proje olarak başlayan ve Mode 7'nin gerçek bir firma olmasına neden olan oyun, beklendiğinden daha iyi inceleme puanları ve satış rakamları elde etti. Yapımcıların şimdiki hedefi Frozen Synapse'ı gerçek potansiyeline ulaşıncaya kadar desteklemek ve bir sonraki oyunu geliştirmeye başlamak.
 
     Kazanılan paralar Frozen Synapse için daha fazla içerik olarak geri dönecek. Hatta oyunun farklı platformlar için de geliştirilmesi düşünülüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Frozen Synapse Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Mode 7 Dağıtıcısı: Matrix Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 26 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler