Full Throttle, Grim Fandango ve Day of the Tentacle Remastered Xbox Game Pass'e Geliyor

17.10.2020 16:44 Gazali Çetinkaya

 
Double Fine Productions'ın klasik point-and-click adventure oyunları Xbox One'a, PC'de Microsoft Store'a ve Xbox Game Pass'e geliyor.

Full Throttle Remastered, Grim Fandango Remastered ve Day of the Tentacle Remastered 29 Ekim'de Xbox One için çıkacak ve çıkışıyla birlikte konsol için Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Aynı gün, oyunların PC versiyonları Microsoft Store'a gelecek ve PC için Xbox Game Pass'e de eklenecek.
 
Sektörün efsane ismi Tim Schafer'ın önderliğinde geliştirilen klasik grafik macera oyunu Full Throttle, Polecats motosiklet çetesinin lideri olan ve kendini motosikletler, kargaşa ve cinayet hikayesinin ortasında bulan Ben Throttle'a odaklanıyor.
 
Tüm zamanların en beğenilen macera oyunlarından biri olarak gösterilen Grim Fandango oyuncuları ölüler diyarına davet ediyor ve Department of Death'in seyahat acentası, fiyakalı takım elbiseli Manny Calavera'nın kontrollerini oyunculara sunuyor. 
 
Ron Gilbert'ın Maniac Mansion oyununun devamı olarak çıkan Day of the Tentacle'da üç arkadaş şeytani mor bir yaratığın dünyayı ele geçirmesine engel olmaya çalışıyorsunuz.
 
Üç oyun da remastered olarak yenilendi.
 
Full Throttle Remastered 
 
 
Grim Fandango Remastered 
 
 
Day of the Tentacle Remastered 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler