Fumito Ueda Bir Sonraki Projesi Hakkında Konuştu

12.09.2018 13:27 Gazali Çetinkaya

 
Ico, Shadow of the Colossus ve The Last Guardian oyunlarının yaratıcısı Fumito Ueda ile stüdyosu genDesign bir sonraki projesi üzerinde çalışmaya devam ediyor ve Famitsu'ya konuşan Fumito Ueda proje hakkında bazı açıklamalarda bulundu.
 
"Çeşitli denemeler yaptığımız bir aşamadayız. Bu aşamada fikirlerimizin gerçekten ilginç olup olmadığını test ediyoruz ve bu testler bir oyun fonu şirketi olan Kowloon Nights tarafından destekleniyor, bu yüzden prototipleme ile ilerliyoruz."
 
"İlk önce öz parçalar üzerinde çalışıyoruz ve oradan onu sabit bir ürün haline getireceğiz. Bu bizim bu seferki meydan okumamız."
 
"Şu anda yaptığımız şey bir bağımsız oyun gibi hissettirmiyor. Sonuç olarak Ico, Shadow of the Colossus ve The Last Guardian ölçeğinin üzerinde bir şeyler hedefliyoruz."
 
"Eğer geniş ölçekli geliştirme bizim ilgi alanımıza girerse, büyük bir oyun yapmak için geliştirme sistemimizi önemli ölçüde genişleteceğimizi ve geliştirme ekibini büyüteceğimizi düşünüyorum."
 
"Bu tamamen yeni bir oyun, devam oyunu değil." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Guardian Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEJ Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler