Furious 4, Artık Bir Brother in Arms Oyunu Değil

03.09.2012 11:46 Talha Aynacı

 
   2011 yılında duyurulduğundan bu yana hakkında pek bir şey duyamadığımız Brother in Arms: Furious 4 oyunu hakkında önemli bir açıklama geldi. PAX fuarında bir panel gerçekleştiren oyunun yapımcısı Gearbox Software başkanı Randy Pitchford, şu açıklamada bulundu:
 
"Herkesin bilmesini isterim ki yapım artık bir Brother in Arms oyunu değil. Tamamiyle yeni bir IP olacak. Yapımcıları olarak oynanış dinamiklerini temelinden değiştirdik ve Brother in Arms oyunlarından farklı bir noktaya getirdik."
 
   Gearbox Software'in eylül ortasında Teksas'da özel bir etkinlik gerçekleştireceği biliniyor. Oyun muhtemelen yeni adı ve görünümüyle yeniden burada duyurulabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brothers in Arms: Furious 4 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 27 Dk önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler