Fuse Daha Renkli ve Komik Bir Oyun Olacak

Oyun gerçekten de daha renkli görünüyor
15.02.2013 12:04 Alkan Adakaner


     Spyro, Resistance ve Ratchet & Clank gibi serilerden tanıdığımız Insomniac Games'in Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırladığı co-op aksiyon oyunu FUSE hakkında yeni açıklamalar yapıldı. Insomniac patronu Tim Sweeney'i oyunu firmanın hayranlarından gelen isteklere göre şekillendirdiklerini söylüyor.
 
     Sweeney, oyuncuların FUSE'un arkaplanını daha renkli görmek istedikleri yönündeki isteklerini dinlediklerini, ayrıca güzel espriler ve komik diyaloglarla da karşılaşacağımızı söylüyor. Ayrıca yine hayranlardan gelen isteklerle silah ve oynanış konusunda değişikliklere de gidiliyormuş.
 
    Aşağıda Fuse'a ait yeni ekran görüntülerini de bulabilirsiniz. Oyun yayıncı Electronic Arts'ın 2014 finansal yılında (Nisan 2013 ve Mart 2014 arasında) piyasaya çıkacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fuse Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 31 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler