Futurama'nın Mobil Oyunu Hakkında İlk Detaylar Geldi

24.11.2015 09:52 Ömür Gencer


      Fox Digital Entertainment, yaz mevsiminde mobil platformlar için bir Futurama oyununun geliştirilmekte olduğunu duyurmuştu. Bu yeni oyun hakkında ilk detaylar gelmeye başladı.
 
     İlk olarak Futurama: Release the Drones olarak duyurulan oyunun ismi Futurama: Game of Drones olarak değiştirildi. Yapımda Planet Express ekibiyle tehlikeli bir yolculuğa çıkıp dengesiz ticarete karşı savaşıyoruz. Belirli paketleri yerlerine ulaştırmak için oyunda kargo dronelarını birleştireceğiz. 
 
     Futurama: Game of Drones'un geliştirici kadrosunda önemli isimler yer alıyor. Daha önce Secret of Monkey Island, The Wolf Among Us gibi oyunlarda görev alan senarist Dave Grossman, Game of Thrones: Ascend'in senaristi Jonathon Meyers; oyunun yapım ekibinde bulunuyor. Yapım hakkında henüz bir çıkış aralığı verilmediği gibi oyunun oynaması ücretsiz olup olmayacağı konusunda da bir açıklama yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Futurama: Release the Drones Platformlar: Mobil Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler