G2A Çalışanı, Oyun Haber Sitelerine Rüşvet Teklif Etmiş

09.07.2019 14:49 Nursema Emre

 
Geçtiğimiz günlerde çalıntı KEY sattığı gerekçesiyle oyun yapımcılarının adeta gazabına uğrayan G2A, şimdi de Adrian isimli çalışanının ünlü oyun haber sitelerine rüşvet teklif ettiği iddiaları ile sarsıldı.
 
Twitter üzerinden ortaya çıkarılan e-postalara göre Adrian isimli G2A çalışanı, geçtiğimiz hafta patlak veren çalıntı KEY iddialarının haber yapılmaması koşuluyla oyun sitelerine hatrı sayılır miktarlarda rüşvet ödemeyi teklif etmiş. Bunu da 'üzeri örtülü bir reklam anlaşması' kisvesiyle kendilerine e-posta olarak göndermiş.
 
Bu e-postayı ifşa edense IndieGames.Com isimli sitenin yazarı olan Thomas Faust... G2A, resmi hesabı aracılığı ile bu gelişmeyi doğrulayarak şunları söyledi:
 
"Bahsi geçen e-postalar herhangi bir şekilde iznimiz olmadan bir çalışanımız tarafından gönderilmiştir. Thomas'tan ve diğer 9 farklı medya kuruluşundan özür dilemek istiyoruz. Bu çalışan yaptığı kabul edilemez davranıştan ötürü ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır." 
 
Sizi bilmiyoruz ama bir çalışanın patronlarının izni olmadan bu derece cüretkar mailler gönderebileceği konusu fazlasıyla şüphe uyandırıyor. Görünen o ki G2A'yi daha çok zor günler bekliyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler