G2 Esports, NiKo Transferini Duyurdu!

29.10.2020 16:05 Hamit Can Sayılgan

 
     G2 Esports, Nikola "NiKo" Kovac'ı Counter Strike: Global Offensive takımına transfer ettiğini duyurdu. Duyuru, G2 Esports sosyal medya ve resmi internet sitesi üzerinden gerçekleşti.
 
G2 Esports CS:GO Kadrosu 
 
Kenny "kennyS" Schrub
Audric "JaCkz" Jug
François "AmaNEk" Delaunay
Nemanja "nexa" Isakovic
Nemanja "huNter-" Kovac
Nikola "NiKo" Kovac
 
Damien "maLeK" Marcel (Koç)
 
 
    FaZe takımının 23 yaşındaki kaptanı Nikola "NiKo" Kovac, G2 Esports takımıyla anlaştı. Bosnalı profesyonel oyuncu, kuzeni Nemanja "huNter-" Kovac ile aynı takımda mücadele edecek.
 
NiKo, G2 transferi hakkında; 
 
     "G2 Esports'a katılacağımı duyurmaktan heyecan duyuyorum ve bu takımda oynayacağım için ne kadar mutlu olduğumu açıklayamam. Takım arkadaşlarım ve Nemanja "huNter-" Kovac ile takımı yeniden zirveye taşımak adına bu kadroya geliyorum." açıklamasında bulundu.
 
 
 
     Kuzeni Nemanja "huNter-" Kovac ise, "Rüyalar sonunda gerçek oldu. Yıllarca süren sıkı çalışmalardan sonra nihayet kardeşimle aynı takımda oynayacağım. Bu benim birkaç yıl önce CS:GO oynamaya başladığımdan beri ilk ve en büyük hedefimdi. Takıma hoş geldin kardeşim, birlikte kupalar kaldıralım!" dedi. 
 
     NiKo, FaZe takımında 3.5 yıl mücadele etti. Bu zaman zarfında 11 şampiyonluk, 8 ikincilik elde etti ve 6 kez MVP seçildi.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 28 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 48 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler