GFWL'nin Kapanması AoE Online'ı da Etkileyecek

18.08.2013 10:55 Alkan Adakaner


     Microsoft'un Games for Windows Live'ın (GFWL) satış servisini kapatacağını açıklamasından sonra Age of Empires Online'da da büyük sorunlar çıkacak gibi görünüyor. Oyunun forumlarında yapılan açıklama ve sorulara verilen yanıtlar dikkat çekici.
 
    Yetkililerin açıklamasına göre 22 Ağustos sonrasında yani GFWL'nin kapanmasından sonra Age of Empires Online'da içerik satın almanız mümkün olmayacak. Ayrıca yeni oyuncular GFWL kapandığı için oyuna yeni oyuncular da katılamayacak. Free-to-Play yapıda olan Age of Empires Online'a 22 Ağustos sonrasında yeni oyuncuların katılamayacağı yönündeki açıklama gerçekten de ilginç.
 
    Oyunun resmi forumlarında Steam üzerinden de mi içerik alamayacağız sorusuna ise yetkililer olumlu bir yanıt vermedi. Bakalım Microsoft, Age of Empires Online'ın bu sorunlardan kurtulmasını nasıl sağlayacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Empires Online Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 16 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler