GLaDOS, Kinect ve PC Sayesinde Emrinizde

GLaDOS'un emir vererek onu teste tabi tutmak isteyebilirsiniz.
02.11.2011 13:13 Gökhan Yılmaz

 
     Biraz Kinect ve biraz da Virtual Assistant yardımıyla Portal'ın ünlü sesi GLaDOS'u PC'lerimizde duyabiliriz. Henüz tasarım aşamasında olan bu proje daha şimdiden etkileyici sonuçlar veriyor.
 
     Corey Thomas, Kinect'i biraz modifiye ederek ses tanıma özelliklerini kullanıyor ve Portal'dakine benzer bir yapay zeka sizin bilgisayardaki yardımcınızın rolünü üstleniyor. GLaDOS kendi oyunu olan Portal'ı tanıyabiliyor, istenilen programları açabiliyor ve oyunculara oyunda olduğu gibi benzer tepkiler veriyor.
 
     Henüz geliştirilmeye devam eden projenin nasıl çalıştığını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. GLaDOS'a emirler yağdırıp onun o iğleleyici sözlerini duymak hoş olurdu gerçekten.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 4 Dk önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 37 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler