GOG Platformunda Yeni Bir Oyun Daha Ücretsiz Oldu

30.03.2024 19:21 Mehmet Tandoğan

 
 
GOG platformu oyunculara ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Epic Games platformunda olduğu gibi GOG mağazası da benzer şekilde bu tarz bedava oyunlarla ön plana çıkmayı sürdürüyor. Şimdi ise yeni bir oyunu daha kütüphanenize ücretsiz bir şekilde ekleyebiliyorsunuz.
 
Oyunu eklemek için 2 gününüz bulunuyor 
 
 
 
Şu anda oyunu GOG kütüphanenize eklemeniz için 2 günlük bir süreniz bulunuyor. Rol yapma unsurlarını içeren ve aynı zamanda cücelerden oluşan bir klanı yönetebileceğiniz Hammerting, ilgi çekici bir yapıyı kullanıcılara sunuyor. Oyunda kılıçlar üretebilir, kendi bölgenizi geliştirebilir ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz.
 
Warpzone Studios tarafından geliştirilen oyun, 2021 yılında Team17 Digital tarafından yayınlandı ve inceleme sitesi Metacritic'te 64 puana sahip. Daha önce bildiğiniz üzere hack and slash macera oyunu Book of Demons, GOG platformunda ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmuştu.
 
Öte yandan Epic Games platformunda şu anda aksiyon macera platform oyunu Islets tamamen ücretsiz bir şekilde karşımıza çıkıyor. Kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GOG Platformlar: PC Geliştirici: GOG Dağıtıcısı: GOG Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler