GOW: Ghost of Sparta 15 Dakikalık Oynanış Videosu

18.06.2010 02:00 Ersin Çakı

 
 
 
 
     Ready At Dawn Studios ve SCEA işbirliği ile Santa Monica Studio'sunda hazırlanan God of War: Ghost Sparta için 15 dakikalık oynanış (oyun içi) videosu yayınlandı.

     "Her sonun bir başlangıcı vardır" gibi merak edici bir slogan ile çıkışını yapacak olan God of War : Ghost of Sparta, state-of-the-art görsel teknolojisi ile bir PSP oyununun grafiklerini ve çözünürlüğünü sonuna kadar kullandığını gözler önüne seriyor.

     Kuşkusuz ki PSP için en çok çıkması beklenen oyun, God of War: Ghost of Sparta'dır. PSP serisinin ilk oyunu olan God of War: Chains of Olympus ile tüm oyun severlere aksiyon dolu günler yaşatan yapım, adeta tadı damağımızda bırakmıştı.

     %25 daha güçlü ve en yeni silahlarıyla, düşmanlarına meydan okuyan Kratos'un bu müthiç mücadelesini buradan izleyebilirsiniz.


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War: Ghost of Sparta Platformlar: PSP Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 8 Dk önce Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 8 Saat önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 9 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 10 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler