GOW Koleksiyonu Duyuruldu !

Kratos'un eski maceralarına yeniden yelken açmaya ne dersiniz?
31.08.2009 20:05 İhsan Aktı

Daha önce sitemizde yer verdiğimiz söylenti doğru çıktı ve hayranlarının sesine kulak veren Sony , GOW Koleksiyonunu Ps3 için resmen duyurdu.

Bluepoint Games ile ortaklaşa hazırlanan , tek Bluray Disk'ten oluşacağı açıklanan GOW Koleksiyonunda GOW 1 ve GOW 2'nin yeniden hazırlanmış , full 1280 x 720 çözünürlüğe  (720p) sahip, 60 fps hızda çalışan ,  AA çalışması yeniden yapılmış ve trophy desteği sağlanmış bir şekilde yer alacağı belirtildi.

Bu yıl sonunda 39.99  $'dan satışa sunulacağı belirtilen GOW Koleksiyonu ile ilgili Playstation Blog'unda yapılan resmi duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Collection Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 27 Dk önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 1 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 2 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 2 Saat önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler