GOW Koleksiyonunda Bölge Kilidi Yok !

Kratos'un eski maceralarına geliştirilmiş grafikler eşliğinde yeniden yolculuk yapma fikri , birçok Ps3 sahibini mutlu etmiş gibi gözüküyor.
04.09.2009 10:42 İhsan Aktı

Geçtiğimiz günlerde duyurularak Ps3 sahiplerini oldukça mutlu eden GOW Koleksiyonu ile ilgili olarak Sony  müjdeyi verdi ve koleksiyonda bölge kilidi olmayacağını açıkladı.

Sony'nin bu açıklamasıyla birlikte Avrupa bölgesindeki Ps3 sahiplerine Koleksiyonun Amerika'da piyasaya sürülecek olan versiyonunu ihraç etme ve oyunu Amerika bölgesindeki Ps3 sahipleriyle aynı zaman diliminde oynama şansı doğdu.

Bilindiği gibi bu yılın sonunda Amerika'da piyasaya sürülecek olan koleksiyonun Avrupa'da 2010 yılında raflardaki yerini alacağı haberi ,  bizim de içinde bulunduğumuz Avrupa bölgesindeki Ps3 sahiplerinin üzülmesine yol açmıştı.

kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Collection Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 6 Dk önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler