GRID: Autosport Duyuruldu + İlk Görseller Yayınlandı

22.04.2014 10:25 Alkan Adakaner


   Codemasters beklendiği gibi GRID serisinin yeni oyununu duyurdu. GRID: Autosport adlı oyun Playstation 3, Xbox 360 ve PC için piyasaya çıkacak. Oyunun 27 Haziran'da Avrupa'da raflardaki yerini alacağı da açıklandı.
 
    Yeni nesil konsollara gelmeyecek gibi görünen oyun Grid: Autosport'ta oyuncular 22 farklı mekanda yarışma şansı yakalayacaklar. Süper modifiye arabalardan tutun da prototip araçlara kadar 100'den fazla pistin emrimizde olacağı söyleniyor. Oyunun kariyer modunda ise profesyonel yarışçılarla takım arkadaşı olacak ve sponsor bulup ünlü bir yarışçı olmaya çalışacağız.
 
   Ayrıca oyuncuların haftalık yarışlara da katılabileceği oyunun çıkış tarihinin bu kadar erken olması sevindirici. Bakalım Codemasters, GRID 2'de yaşattığı hayalkırıklığını unutturabilecek mi?
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GRID: Autosport Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 4 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler